Zonnepanelen kopen

Energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf gemakkelijk stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens gewoon via het stopcontact kunt gebruiken. Met zonnepanelen op uw dak wekt u zelf groene stroom op en spaart u zowel het milieu als energiekosten. Wij beschikken als Bespaarinstallateur  over een breed assortiment zonnepanelen voor het kopen van de juiste zonnepanelen.

Rendement op zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening. Een investering in zonnepanelen verdient zich gemiddeld terug in 8 a 10 jaar. Indien u als bedrijf in zonnepanelen investeert kunt u dit al in 3 of 4 jaar terugverdienen. De opbrengst verschilt per paneel. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp), 1 Wp staat in Nederland gelijk aan ongeveer 0,8 kilowattuur (kWh). Een paneel met 250 Watt-piek levert dus 200kWh aan stroom per jaar, waarmee u zo’n €45,- bespaart.

Financieren van zonnepanelen

Wilt u liever in termijnen betalen? Dan is het financieren van zonnepanelen een zeer aantrekkelijke optie. U kunt dit regelen via Greenloans (www.greenloans.nl). Deze bieden een zeer lage rente. En met de huidige prijzen is het zelfs zo dat u in de meeste gevallen per maand meer bespaart dan dat u aflost. U merkt er niks van in de portomonee en werkt tegelijkertijd mee aan een beter milieu. Zo wordt het kopen van zonnepanelen wel erg interessant!